CLIENT VERTELT*

“Ik heb Sergei als een zeer warm mens ervaren en in zijn professionaliteit treffend. Hij is zeer bewust van de kleinste verandering en weet dat op prettige manier als spiegel terug te geven. Zijn begeleiding was altijd een warm bad, omdat hij veiligheid schept en tegelijk kritisch blijft als het gaat om de blijvende beweging." (Francine)

“Sergei ontvangt je met liefde, een groot besef van de diepste pijn en verlangens van de mens tegenover hem, en heet je welkom met alles wat er is. Zijn kracht ligt in het diepe contact wat hij met jou zoekt en waarin alles zijn plek mag hebben, eerlijk, zoals het is en zonder oordeel. Daar ontstaat heling en verwondering.” (Anne)

“Sergei weet met één vraag of in één beweging de 'spiegel' precies voor mijn neus te zetten en houdt me erbij om me te laten zien waar ik tot dan toe blind voor was.” (Thomas)

"In mijn begeleiding heb ik Sergei als een liefdevolle, deskundige coach ervaren, die met lef mij begeleidt in mijn zoektocht naar de context van mijn pijn, verdriet en heling. Voor mij was het spannend en vertrouwd en het gaf nieuwe inzichten!” (Janny)

“Sergei kijkt, bevraagt, ontlokt, ontrafelt, omarmt, luistert en schept met aandacht en liefde ruimte om in contact te zijn. Elke sessie heeft mij een ontdekkingsreis opgeleverd naar het opnieuw in contact komen met mijn ongeheelde pijn, verdriet, woede en wanhoop. Concreet, scherp, confronterend en zacht tegelijk. Ik ben hem enorm dankbaar voor de reis waarin ik mijn boosheid, schaamte, verdriet en verlangens heb kunnen herontdekken en mijn zelfvertrouwen en kracht heb teruggevonden.” (Anna)

“Sergei is hooggevoelig. Hij weet een contact te scheppen waardoor op de laag van de ziel gewerkt kan worden.  Sergei heeft een doortastende werkwijze en durft daar te gaan waar het pijn doet, de plek waar heling kan ontstaan. Sergei durft zichzelf in te zetten en daardoor kwetsbaar te zijn. Hij is een begeleider die de veilige ruimte schept waarin je je als client kan overgeven.“ (Mathilde)

"Werken met Sergei als begeleider is een echte eye-opener. Sergei combineert stevigheid met zachtheid zodat de relatie tussen hem en zijn cliënt rijkelijk kan bloeien ten faveure van het vergroten van de inzichten bij de cliënt. Sergei is een meester in het combineren van technieken uit de verschillende "scholen" zoals Systemisch werken, transactionele analyse, NLP, etc." (Clemens)

“Sergei begeleidt op een mooie, warme, serieuze en krachtige manier vanuit oprecht contact en betrokkenheid. En ook op een moedige manier, doordat hij durft te benoemen waar nu echt de kern van iets zit. Daarmee is zijn bijdrage veel waard.” (Ronald)

“Sergei heeft mij met zijn wijsheid en levenservaring begeleidt en gesteund. Hij bracht mij naar inzichten in mijn leven en werk waar ik nu dagelijks de vruchten van pluk.” (Annebet)

“Sergei begeleidt op een geheel eigen wijze: hij neemt je waar vanuit zijn hart en lijf, hij verrast je met zijn vragen die je helder inzicht geven en hij is steeds dienend aan jouw belang, ook al vraagt dat van hem de moed om zich soms te begeven op "glad ijs".  Hij is scherp en liefdevol, bezit de gave van de 'zachte kracht' en hij is zich altijd bewust van het grotere proces en tegelijkertijd ook zijn eigen aandeel daarin. Hij is "gewoon een bijzonder" mens; intens, oprecht,vriendelijk en integer!” (Carin)

*Alle quotes zijn echt. Referenties beschikbaar op verzoek.